Villkor

 

Beställning
Vår webshop har öppet dygnet runt. Alla är välkomna men är du under 18 år måste du ha vuxens tillstånd för ditt köp. 

Priser
Priserna som anges är inklusive moms (25%) för privatpersoner. 

Betalning
I shopen kan du betala med kort, via Klarna och du kan också välja fakturabetalning eller direktbetalning.Klarna håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. 

Leveranser
Våra varor skickas med brev eller paketpost. Vid större leveranser använder vi UPS.Vi tar för närvarande ut en fraktavgift på 49 kr för beställningar under 500 kr, beställningar över 500 kronor är fraktfria för privatpersoner. För frakt utanför Sverige debiteras alltid en fraktavgift på 150 SEK. Vi försöker att skicka ditt paket inom 24 timmar efter att vi fått beställningen, leveranstid med Posten är ca 1-2 dagar. Enligt lag om distansavtal har du 14 dagars ångerrätt från dagen du tog emot varan. 

Vill du returnera en vara betalar du själv frakten. Har vi skickat dig fel vara eller om varan på något sätt är felaktig står vi givetvis för alla fraktkostnader i samband med den aktuella försändelsen. Är ett paket skadat och där innehållet helt eller delvis saknas eller är skadat ber vi dig kontakta oss omgående. Vi gör därefter en anmälan till Posten. 

Returadress: Moja, Konvaljvägen 7, 43446 Kungsbacka