Om kläderna

Våra träningskläder är tillverkade av funktionsmaterial av högsta kvalitet, i en varumärkesskyddad mix av polyamid och lycra, supermjuka och sköna men också tåliga plagg som tål att användas och tvättas - om och om igen. Funktionsmaterialet absorberar och fördelar fukten så att dina plagg torkar upp snabbast möjligt och du håller dig då fräsch och behaglig även vid högintensiva sporter som tennis och dans.  Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med dina Mojakläder så får vi be dig att direkt kontakta oss för att byta ut ditt plagg eller så att vi på annat sätt får kompensera dig för ditt köp.  Så här sköter du dina Mojakläder bäst:

  • Tvätt i max 60 grader
  • Inget blekmedel
  • Inget sköljmedel
  • Centrifugera på måttlig värme fungerar bra men dropp- eller plantorka helst
  • Kläderna fäller inte färg men tvätta tillsammans med liknande färger 
  • Låt inte kläderna ligga i blöt, utan häng upp direkt efter tvätt
  • Istället för att stryka - häng torrt plagg på galge och spraya på lite vatten och låt torka 
                                                                          Sommartennis

Villkor

 

Beställning
Vår webshop har öppet dygnet runt. Alla är välkomna men är du under 18 år måste du ha vuxens tillstånd för ditt köp. 

Priser
Priserna som anges är inklusive moms (25%) för privatpersoner. 

Betalning
I shopen kan du betala med kort eller via Payson och du kan också välja fakturabetalning eller direktbetalning.Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. 

Leveranser
Våra varor skickas med brev eller paketpost. Vid större leveranser använder vi UPS.Vi tar för närvarande ut en fraktavgift på 50 kr för beställningar under 500 kr, beställningar över 500 kronor är fraktfria för privatpersoner. För frakt utanför Sverige debiteras alltid en fraktavgift på 150 SEK. Vi försöker att skicka ditt paket inom 24 timmar efter att vi fått beställningen, leveranstid med Posten är ca 1-2 dagar. Enligt lag om distansavtal har du 14 dagars ångerrätt från dagen du tog emot varan.

Vill du returnera en vara betalar du själv frakten. Har vi skickat dig fel vara eller om varan på något sätt är felaktig står vi givetvis för alla fraktkostnader i samband med den aktuella försändelsen. Är ett paket skadat och där innehållet helt eller delvis saknas eller är skadat ber vi dig kontakta oss omgående. Vi gör därefter en anmälan till Posten. 

Returadress: Moja, Box 2012, 429 11 Särö.             
Måttabell
Senior/Dam XS S M L XL
Byst  76cm 84cm 92cm 100cm 110cm
Midja  63cm 69cm 76cm 84cm 92cm
Stuss 87cm 93cm 99cm 104cm 112cm
Junior S M L
Byst  63cm 69cm 78cm
Midja  58cm 63cm 68cm
Stuss 65cm 75cm 84cm